diocletian-palace

DIOKLECIJANOVA PALAČA

Dioklecijanova palača je antička palača cara Dioklecijana u Splitu. Ostatci palače danas su dio povijesne jezgre Splita koja je upisana na UNESCO popis svjetske materijalne baštine u Europi.
hotel peristil night

Hotel Peristil

Hotel ima tri jednokrevetne sobe i devet dvokrevetnih soba. Sobe su luksuzno uređene, klimatizirane, opremljene priključkom za internet, TV-om, mini barom, direktnom vanjskom telefonskom linijom.
tifani-restaurant

RESTORAN TIFANI

Restaurant nudi raznolika jela domaće i međunarodne kuhinje po narudžbi, te bogat izbor domaćih i stranih vina iz vlastite vinoteke. Za boravak od 3 noći minimum u razdoblju 01.11-01.04., nudimo vam 10% popusta ili gratis večeru u našem restoranu "Tifani".


Hotel Peristil Split

Na spektakularnoj lokaciji, u srcu povijesne jezgre grada Splita, očekuje Vas prekrasan hotel Peristil***. Smješten je unutar Dioklecijanove palače, spomenika nulte kategorije pod zaštitom UNESCO-a, kraj Srebrnih vrata. Raspolaže sa 12 luksuzno opremljenih soba, od kojih je 3 jednokrevetne i 9 dvokrevetnih. Poseban čar nekim sobama daju originalni zidovi Palače stari 1700 godina, te pogled na Katedralu i zvonik Sv. Duje i Peristil - glavni trg Palače. U hotelu se nalazi restoran "Tifani", u kojem možete uživati u posebnom okusu vrhunski pripravljene dalmatinske kuhinje. Ljetni ugođaj na otvorenoj terasi, uz zvukove uživo izvođene klapske pjesme, nezamjenjiv je. Izvanredna lokacija omogućuje Vam brzu povezanost bez obzira na to od kuda i kamo putujete - hotel se nalazi u strogom centru grada, - trajektna luka i aerodromski terminal udaljeni su 100 m od hotela, - autobusni i željeznički kolodvor 300 m, - aerodrom 25 km, - plaža 800m... Ljubazno i profesionalno osoblje učinit će sve da Vaš boravak bude što ugodniji tijekom cijele godine. ...jer Vaše zadovoljstvo, naš je uspjeh!