diocletian-palace

DIOKLECIJANOVA PALAČA

Dioklecijanova palača je antička palača cara Dioklecijana u Splitu. Ostatci palače danas su dio povijesne jezgre Splita koja je upisana na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi.
hotel peristil night

Hotel Peristil

Hotel ima 3 jednokrevetne sobe i 9 dvokrevetnih soba. Sobe su luksuzno opremljene, klimatizirane, opremljene priključkom za internet, TV-om, mini barom, direktnom vanjskom telefonskom linijom.
tifani-restaurant

RESTORAN TIFANI

Restaurant nudi jela domaće i međunarodne kuhinje po narudžbi, te bogat izbor domaćih i stranih vina iz vlastite vinoteke. Za boravak od 3 noći minimum u razdoblju 01.11-01.04., nudimo vam 10% popusta ili gratis večeru u našem restoranu "Tifani".


Hotel Peristil Split

INa spektakularnoj lokaciji, u srcu povijesne jezgre grada Splita, očekuje Vas prekrasan hotel Peristil***. Smješten je unutar Dioklecijanove Palače, spomenika nulte kategorije pod zaštitom UNESCO-a, kraj Srebrnih vrata. Raspolaže sa 12 luksuzno opremljenih soba, od kojih je 9 dvokrevetnih, te 3 jednokrevetne. Poseban čar nekim sobama daju originalni zidovi Palače stari 1700 godina, te pogled na Katedralu i zvonik Sv. Duje i Peristil - glavni trg Palače. U hotelu se nalazi restoran Tifani, u kojem možete uživati u posebnom okusu vrhunski pripravljene dalmatinske kuhinje. Ugođaj na otvorenoj terasi, uz zvukove uživo izvođene klapske pjesme, nezamjenjiv je. Izvanredna lokacija omogućuje Vam brzu povezanost bez obzira na to od kuda i kamo putujete: - hotel se nalazi u strogom centru grada, - trajektna luka i aerodromski terminal udaljeni su 100 m od hotela, - autobusni i željeznički kolodvor 300 m, - aerodrom 25 km, - plaža 800m... Ljubazno i profesionalno osoblje učinit će sve da Vaš boravak bude što ugodniji tijekom cijele godine. ...jer Vaše zadovoljstvo, naš je uspjeh!